To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

Individuele Begeleiding

Soms wil je niet op yogales komen, en weet je niet of zen shiatsu wel het juiste is, maar ervaar je wel dat je vast zit, niet lekker in je vel zit of verward bent. Een gesprek kan dan al veel duidelijkheid geven.

 

Door Hannah’s verfijnde manier van werken en haar sterke intuïtie is elke vorm begeleiding helemaal afgestemd op jou. Jij bent niet degene die moet passen in een behandelmethode, het is de methode die zich aanpast aan jou.

Voorbeeldsituaties voor individuele begeleiding zijn: 
- steeds weer in dezelfde (negatieve) patronen terecht komen,
- onverklaarbaar emotioneel zijn,
- niet weten wat voor jou belangrijk is in het leven, onduidelijkheid over wat je hier komt doen,
- verlies van een dierbare / relatie / situatie.

Hannah heeft veel ervaring met mensen die energetisch verdwaald zijn of een verstoorde energetische huishouding hebben, dat wil zeggen dat jij je heel ijl kan voelen, beroerd wordt van grote groepen mensen, ineens heel moe of beroerd wordt van specifieke personen of plaatsen, en andere soortgelijke situaties. Binnen een paar behandelingen kan hier een grote verbetering in ontstaan.

Omdat Hannah veel ervaring heeft met de dood, zowel om haar heen als haar eigen bijna dood ervaringen en het doorstaan van zware ongevallen, is het voor mensen die weten dat ze ongeneeslijk ziek zijn, weten dat ze gaan sterven en angstig zijn voor de dood een enorme opluchting om met Hannah een afspraak te maken. Meerdere mensen zijn na één of twee gesprekken zeer vredig het stervensproces ingegaan.

Wil je eerst overleggen of een afspraak zinvol is? Voel je vrij om Hannah te bellen.