To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Zen Shiatsu

Shiatsu is onderdeel van de Oosterse Geneeswijze en wordt al duizenden jaren toegepast om verstoringen van de levensenergie (ki) in het lichaam weer in balans te brengen. Er kunnen stagnaties van ki zijn ontstaan (vb. gewrichtsklachten, hoofdpijn of constipatie) , of een tekort aan ki (vb. niet goed doorslapen, koude handen en voeten, slechte vertering).
Door de ki in beweging te brengen en de balans daarin te verbeteren wordt het lichaam vitaler, verminderen of verdwijnen ziektes en klachten en komen mensen lekkerder in hun vel te zitten. Hoe de behandeling uitpakt en hoe vaak je moet komen, is per persoon en per klacht verschillend.

 
Voorbeeld van klachten die worden behandeld met zen shiatsu: 
-nek- en schouderklachten, 
-hoofdpijn / migraine, 
-spanning / prikkelbaarheid,
-ademhalingsproblemen, 
-slaapproblemen, 
-stress / burnout,
-teveel koude of hitte, 
-spijsverteringsklachten, 
-menstruele verstoringen, 
-voor en na een bevalling
-vermoeidheid,
-emotionele verstoringen: hannah is in staat om op een diepe liefdevolle manier emoties te transformeren die je op dit moment belemmeren stappen te zetten of waardoor je vast blijft zitten in het verleden.

Neem bij twijfel, vragen of mogelijkheden contact op.

De shiatsu die gegeven wordt is Zen Shiatsu, een Japanse vorm van drukpunt- en meridiaantherapie heeft een holistische benadering. 
Vaak blijkt dat aan verschillende klachten dezelfde oorzaak ten grondslag ligt. Zo is het niet raar als je darmklachten hebt, je vaak rond 5 uur ’s ochtends wakker wordt en je last hebt van je kiezen of tanden knarst.

 
Een voorbeeldbehandeling bekijken door op de knop "bekijk hier" te drukken.
Mocht de muziek van de video storend zijn, zet deze uit.
In de praktijk wordt geen muziek gedraaid tijdens de behandeling. 
Met dank aan terapiaszen.


De praktijk zit helaas vol. Alleen reeds bekende klanten kunnen een afspraak maken. Wegens verblijf in het buitenland zal dit via ZOOM plaatsvinden. Voor het maken van een afspraak, bel 0643154080, stuur een whatsapp of email, of vul het inschrijfformulier in.

Tot ziens in de studio.