angepaste foto hannah front.jpg

Hannah's missie is mensen zelf laten ervaren dat het leven een ongelooflijk cadeau is

Hannah is reeds 25 jaar bezig met yoga, lichaamswerk, emotioneel werk bewustzijnswerk, encountergroepen, studie, en meditatie, maar veel belangrijker zijn haar ervaringen met het leven zelf. Zij heeft van kinds af aan veel hobbels en uitdagingen moeten overwinnen, ze heeft door ernstige ongevallen twee maal van beroep moeten wisselen en de dood heeft regelmatig bij haar op de stoep gestaan. Hierdoor is zij goed in staat is om oordeelloos en met medeleven naar haar clienten en leerlingen te kijken en kan ze zich goed inleven in wat een ander moet doorstaan. 

Om haar werk(wijze) te verfijnen en haar inzicht en intuitie te vergroten is zij continu bezig met meditatie, bezinning en begeleiding. Dit stelt haar in staat om met open blik en open hart naar mensen te kijken. 

Om haar missie helder te houden en haar kennis en ervaring te verdiepen, heeft zij meerdere cursussen, opleidingen en individuele trajecten gevolgd.


Op het gebied van yoga- en shiatsu heeft zij de volgende beroepsopleidingen gevolgd:
-DRU Yoga Docentenopleiding (4 jaar), 
-Zen Shiatsu Therapie (4 jaar)
-Westerse Medische Basisopleiding bij de HVNA en bij Academie Qing Bai (2 jaar)
-KAIUT Yoga Docentenopleiding (400 uur)

 

Sinds het beëindigen van deze opleidingen volgt zij vakinhoudelijke bijscholingen en verricht zij persoonlijk werk in binnen- en buitenland. Enkele organisaties zijn Academie voor Oosterse Geneeswijze Qing Bai, Zen Shiatsu School, IOKAI School van sensei Masunaga in Tokio (Japan), Paul Lundberg (Spanje), Suzanne Yates (UK), Nick Pole, Bentinho Massaro, Fons Delnooz en Annie Hart.

Voorafgaand aan deze opleidingen werkte zij binnen het bedrijfsleven en het onderwijs.

Hannah is getrouwd en moeder van 3 kinderen.