Yoga algemeen

Hannah zet als zeer ervaren senior yogadocent Qi gong en de Kaiut Yoga Methode in.


Qi gong om de levensenergie lekker in beweging te zetten en de Kaiut Methode om het lichaam beter te laten functioneren naarmate je ouder wordt.


Met als resultaat dat:

  • je skelet beter uitlijnt en je houding verbetert
  • het hele bewegingsapparaat beter functioneert (ook de gewrichten)
  • het helend vermogen van het lichaam wordt ondersteund
  • ontspanning vergroot en spanning vermindert
  • je stevig verbonden raakt met je lijf (in plaats van je hoofd)
  • je slaap verbetert
  • circulatie en ademhaling verbetert
  • bewustzijn vergroot- je er blij van wordt!

Ervaring van Marieke: "Ik heb al veel yogadocenten gehad, maar Hannah is echt heel erg goed in wat ze doet. Ze weet precies wat er tijdens houdingen in het lichaam gebeurt en helpt mij veel beter voelen wat ik voor mijn lichaam kan doen om het beter te laten worden."


Lesdetails voor lestijden en kosten

Aanmelden voor een proefles

Kaiut Yoga for Every Body

Kaiut Yoga geeft je handvatten om de natuurlijke gezondheid te herstellen. Elk lichaam streeft naar gezondheid, altijd. Kaiut Yoga ondersteunt dit proces. Dat maakt Kaiut Yoga voor iedereen, in welke staat dan ook, mogelijk. Kaiut Yoga is speciaal ontwikkeld voor de moderne mens die veel zit, veel denkt en veel spanning ervaart. Er zitten topsporters en ouderen met beperkingen in dezelfde les. Iedereen werkt op zijn eigen niveau. Het is een yogavorm voor elk lichaam, voor iedereen, van iedere leeftijd. Volg een proefles en je begrijpt wat ik bedoel!


We zijn zo gebrainwashed met het idee dat wanneer je net niet ziek bent, je gezond bent. Onze gezondheid kan bij iedereen wel 10x, misschien wel 100x beter! Laat dat tot je doordringen. Wat zou je doen als jouw lichaam heel veel gezonder, sterker, veerkrachtiger, rustiger, meer ontspannen is? En dat dit proces eindeloos beter kan worden. Welke mogelijkheden en vreugde zou jou dat geven? Ook aan dit aspect besteden we veel aandacht in de lessen.


Hannah: “Het is zo mooi om te zien dat leerlingen zich blijven verbazen over de verbeteringen die plaatsvinden, zelfs na jaren op les.”


Door haar westerse en oosterse achtergrond en de ervaring die ze heeft met het werken met veel verschillende lichamen, heeft Hannah bij honderden mensen de lichaamsfunctionaliteit zien verbeteren. Haar liefdevolle en heldere begeleiding, haar humor en eenvoud, zijn heel ondersteunend hierin.


Hannah: “Ik krijg vaak de vraag: “Hoe kan het voor iedereen werken?” Omdat door de manier waarop we de Kaiut Yoga Methode inzetten, we onszelf weer centreren in ons lichaam, en we het lichaam stapje voor stapje terugbrengen in haar natuurlijke staat. En die combinatie is fantastisch!”


Door de manier van werken wordt op heel toegankelijke, zachte wijze ervaringen en spanning in beweging gebracht die je gedurende je leven diep in je systeem hebt opgeslagen. Hierdoor kan je lichaam op natuurlijke wijze herstellen en kan gezondheid en levensvreugde terugkomen. Je gaat leren voelen waar het in je lichaam wel fijn voelt (in plaats van voornamelijk mankementen ervaren). Hoe dan? Door het ongemak in je lijf te voelen en aan te kijken in plaats van het weg te duwen of van weg te rennen, lost het op en ga je werkelijk ervaren waar leven in je lichaam op een fijne manier aanwezig is.


Hannah: “Het leven kunnen we alleen ervaren met ons lichaam en daarom moeten we er veel meer mee in verbinding komen. En dat is precies wat in de les doen, je kruipt letterlijk in je lichaam. Je komt eindelijk thuis!”


Heb je twijfels of vragen? Neem contact met me op.


Aanmelden voor een proefles