Love your Life - programma

Alle vrouwen willen bruisen, stralen, goed voor zichzelf zorgen, in verbinding zijn met een gezond lijf, een rustig hoofd en handelen naar de verlangens van hun hart, zodat ze wanneer ze 90 zijn met voldoening en vreugde terugkijken op hun leven.


Wie heeft hier het grootste profijt van?

Doe jij er alles aan zodat wanneer je 90 bent met voldoening en vreugde terugkijkt op je leven? Of ben jij iemand die dan spijt heeft omdat jij het verval, het laten verwateren van je passies en je relatie(s), het toegeven aan de afleiding, maar hebt laten gebeuren zonder echt in te grijpen?


Je leven maar half leven is niet iets om trots op te zijn. De cadeaus die het leven je geeft als je het ten volle leeft, zijn zo groots en geven zoveel voldoening en inspiratie om er nog meer uit te halen, dat is bijna niet voor te stellen.


Maar de vraag is: Wil jij dit werkelijk?


Cliënt: “Toen Hannah me de vraag stelde “Wil je werkelijk zo met je leven blijven doorgaan?", werd ik stil en voelde ik dat het echt anders wilde.”

Daarom bestaat het “Love your Life” programma uit 2 delen:


Wat gaan we doen

Gezien de problemen waar vrouwen tussen de 40 en 60 jaar voornamelijk tegenaan lopen, bestaat het “Love your Life” programma uit 2 delen:

  1. Help, mijn lijf is in verval!
  2. Help, mijn leven loopt in de soep!

Bij het eerste deel gaan we aan de slag met alle fysieke klachten waar je last van hebt, zoals incontinentie, libido afname, slaapproblemen, hormonale veranderingen, opvliegers en meer.

Bij het tweede deel gaan we grondig aan het werk met emoties zoals angst, depressie, irritatie, frustratie. Ook komen zelfregie, jouw zelfbeeld en andere essentiële onderwerpen aan bod.

Wat maakt dit programma uniek?

Met dit programma leer je, naast fysiek beter en emotioneel stabieler zijn, helder te krijgen wat jij echt wil en wat voor jou belangrijk is. Dit maakt dat jij vanuit je hart, in samenwerking met je hoofd, de juiste keuzes kan maken met blijvende veranderingen.


Hannah heeft in de afgelopen 10 jaar in haar shiatsupraktijk honderden vrouwen succesvol behandeld met overgangsklachten van uiteenlopende aard met als gevolg dat:

  • de gezondheid van jouw lichaam aanzienlijk verbeterd
  • jouw emotionele stabiliteit, zelfregie en zelfliefde duidelijk toeneemt
  • niet jouw ego, maar je hart achter het stuur zit
  • jij je lichaam weer ervaart als als veilige haven

Dit alles maakt dat jij weer kan genieten van een gezond leven terwijl je zegt: “I Love my Life!”

Hoe werken we?

Het programma start met een uitgebreid vragenonderzoek. Daarna volg je deel één of deel twee. Vervolgens doe je het andere deel of verdiep je in hetzelfde deel. Dit maakt dat het een op maat afgestemd programma is.


Per onderdeel werken we intens gedurende een periode van een maand om daarmee de kwaliteit van de rest van je leven aanzienlijk te verbeteren!


Cliënt: “Hoe ongemakkelijk ik me soms ook voel over mijn eigen situatie, Hannah blijft liefdevol, oordeelloos en met medeleven naar me kijken. Na elke afspraak heb ik weer helderheid en weet ik wat me te doen staat om verder te komen.”


Wil je meer? Meld je aan voor een kennismakingsgesprek door onderstaand formulier in te vullen!